alia's FotoPage

By: alia qistina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 24-Oct-2007 00:22 Email | Share | | Bookmark
Raya 2007

posing dik...
posing jugak ni...
close up adik..
View all 26 photos...
[size=18][i][size=18]alia sempat lagi berposing masa raya hari tu...best sangat tengok alia dah besar boleh pakai skirt lagi masa raya itu menunjukkan anakku sudah semakin membesar...alia baru nak masuk 5 bulan masa ni...nanti raya haji nanti ingat nak bagi alia pakai bj kurung plak tapi tak tau lagi takut tak de saiz kene la jahit sendiri..hehehe takpa untuk alia ape saje mummy akan lakukan...ade jugak gambar2 lain yg biasa..gambar yg duk saje2 je pun ae unntuk kawan2 ku...[/i][/size][/size]


Wednesday, 19-Sep-2007 01:52 Email | Share | | Bookmark
mummy sayang alia

masa adik baru lahir
tak tau ikut muka sape
 
View all 15 photos...
ni gambar2 alia masa mula2 lahir pastu sampai la sekaran...sekarang umur alia dah 3 bulan lebih...dah cepat dia besar...suka nengok dia gelak2 rasa cam tak sabar nak balik umah jumpa baby alia...we all call alia 'baby/adik' mcm tak nak adik kan...heheh nanti la kalau dah ade adik alia jadi 'kakak' plak...ok...


Wednesday, 5-Sep-2007 01:02 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 5 photos...
ni masa papa g umah mummy masa nak discuss pasal kawin..papa dia je..ntah la dia piki ape pun mummy tak tau..papa pegi ngan family dia...mayb papa malu kot..hehehhe

P/s..alia yg gelak kat papa kuang,kuang,


Tuesday, 4-Sep-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark

gambar ramai2
k.zura,ida, pija n me..
masa makan mlm
View all 9 photos...
Ni gambar masa familyday BPL(K) tahun lepas kat PD..best jugak tapi masa tu alia dalam perut mummy lagi 2 bulan baru umur alia...papa tak ikut sebab papa duk jauh n tak dapat datang masa tu..takpe la tak kisah pun papa tak datang nanti nextime papa ikut...ye papa?


Tuesday, 4-Sep-2007 08:35 Email | Share | | Bookmark
my wedding

cewah...cewah
posing masa nak cameramen suruh je
ni masa mkn beradab umah perempuan
View all 23 photos...
Ni masa hari persandingan pada 7 September 2006..yg pakai baju cream tu masa akad nikah waktu malam..6 September 2006.... pastu yg pakai bj biru songket tu majlis sambut menantu sebelah lelaki bulan Disember 2006... buat Hotel Renaissance KB..sorry gambar2 kat hotel tu gelap sikit sebab cameramen tu tak pandai amik kot...takpe la setakat tu je lah..kalau nak tengok selebihnya jom dtg umah kite...semua ade hehehe.....

anyway thanks sebab sudi nengok gambar2 kite yg tak seberapa ini...next time kite upload lagi gambar yg baru k...chow...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net